Sommerleir 2024

Jente som strekker armene i været foran skilt.

Foreningens faste sommerleir på Skallerup Seaside Resort i Danmark er en ferie for familier med bløderbarn satt i trygge rammer. Møt andre blødere, familier og pårørende i samme situasjon. Delta i uformelle samtalegrupper hvor man kan diskutere og få svar på spørsmål som kun andre blødere eller bløderforeldre kan svare på. Eller ta nytte av de mange aktivitetstilbudene som tilbys på feriesenteret.

Vi tar i år, som tidligere år, sikte på å få med sykepleier eller noen med spesialkompetanse på blødersykdom for å kunne gi råd og bistand til blødere og foreldre som har behov eller ønske om det.

Sommerleiren er foreningens mest populære arrangement. Dersom du og din familie ønsker en bekymringsløs ferie sammen med andre i samme situasjon, ønsker vi dere hjertelig velkommen.

Deltakeravgift for båt t/r Danmark og hytte i en uke:

Familie på 3–4 personer i hytte av type A4: kr 7 500
Familie på 4–6 personer i hytte av type A6: kr 9 000
Familie på 6–8 personer i hytte av type S8: kr 17 000
Familie på opptil 12 personer i hytte av type F12: kr 21 000

(Dersom man ønsker å ha med seg andre i tillegg til kjernefamilien, vil det koste kr 1000 pr person.)

Støtte til reisekostnader
Familier som har lang reisevei til ferjeleie (over 600 km), kan søke foreningen om dekning av reiseutgifter. Dette gjøres via påmeldingsskjemaet til sommerleiren.

Støtte til deltakeravgift
Familier med lav inntekt kan søke Bløderfondet om støtte til dekning av deltakeravgiften.

Betingelser og forbehold

  • Man må være medlem i foreningen og ha betalt kontingenten for 2024 for å delta på sommerleiren. Bli medlem her
  • Sommerleiren er forbeholdt familier som har barn med blødersykdom. Det er dessverre ikke mulighet for å ta med vennefamilier som ikke selv har barn med blødersykdom.
  • Påmeldingen er bindende og deltakeravgiften må betales i sin helhet ved avmelding etter at påmeldingsfristen har gått ut.