Abonner

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli med våre 129 abonnenter.

Sommerleir

En av FBIN´s sentrale oppgaver er å arrangere en årlig sommerleir for bløderne og deres familier. Sommerleiren har de siste årene vært avviklet på Skallerup klit feriesenter i Danmark. Formålet med leiren er først og fremst at blødere og deres familier skal treffes, bli kjente og utveksle erfaringer. Bløderfondet kan etter søknad gi støtte til opphold for deltakerne som har behov for det for å komme på leier.

FBINs sommerleir er en ypperlig mulighet til å bli kjent med andre familier som er i /har vært i samme situasjon som deg /dere. Vi har noe felles opplegg, men alt er frivillig. Dette er også en trygg ferie.  FBIN tilbyr en setting hvor man kan få nye kontakter, hvor man kan spørre og få svar på spørsmål som bare en annen bløder / bløderforeldre kan gi deg svar på. Her treffes blødere i alle aldre.

Det kan være godt for en liten bløder å se at han /hun ikke er så uvanlig som det virker i det daglige livet. At det faktisk er en del andre som har det akkurat likedan, og som også må stikkes og få sprøyte flere ganger i uken.

Tro ikke at det er noen fare for å bli lesset ned med sykdomsprat, og det er alltid noen å diskutere et problem med hvis det er ønskelig. Her finnes det erfaringer på de fleste områder som gjelder blødersykdommen.

Se nyheter om sommerleir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.