Abonner

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli med våre 129 abonnenter.

Kurs og arrangementer

Foreningen arrangerer kurs, seminarer og reiser for blødere og deres nærmeste. Se faste arrangementer nedenfor. Se også aktuelle arrangementer.

Rehabiliteringsreise Tenerife (Feb)

Siden 2006 har FBIN i samarbeid med Foreningen for Blødersyke i Sverige (FBIS) arrangert rehabiliteringsreise til Tenerife hvert år i månedsskiftet februar /mars. Oppholdet strekker seg over 2 uker. Tilbudet gjelder alle medlemmer som er 40 år eller eldre og har alvorlig eller moderat form for blødersykdom.

Unge voksne (Mars)

Skihelg eller annet arrangement holdes for blødere fra 18-29 år. Her kan unge voksne utveksle erfaringer om å leve med blødersykdom.

Damenes helg (April)

Dette er et tilbud til FBINs medlemmer som er kvinnelige blødere og bærere av blødersykdom. Her kan vi utveksle erfaringer, lære og ha det sosialt.

Sommerleir (Juli)

Foreningens faste sommerleir på Skallerup Klit i Danmark er en ferie for familier med bløderbarn satt i trygge rammer. Møt andre blødere, familier og pårørende i samme situasjon og nyt en bekymringsløs Danmarksferie.

Kurshelg og landsmøte (Okt. hvert annet år)

På kursene deltar ofte framtredende fagfolk med orienteringer om siste utvikling innenfor bløderbehandlingen. Det er også rom for diskusjoner av foreningspolitisk karakter. Det formelle landsmøtet, som er foreningens øverste organ, avholdes samme helg. Her velges bl. a. styremedlemmer og leder.

Føl deg bra weekend (Nov)

Det er en kurshelg for voksne blødere over 45 år med ektefelle/samboer. Det blir satt opp et interessant og variert program med relevante temaer for «voksne».

Se nyheter om møter og arrangementer.

En kommentar til Kurs og arrangementer

  • Kurt Arne Myren sier:

    Hei. Finner ikke noe påmeldingsskjema for rehabiliteringstilbud til Tenerife, hvor finner jeg det? Eller er det her det skal gjøres?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.