Sommerleir på Bøseter 2021

Bilde av hotellet Norefjell Ski & Spa

Sommerleiren i år blir på Norefjell Ski & Spa, på Bøseter/Norefjell, i uke 27, 2. juli–9. juli 2021.

Pandemien setter fortsatt sitt preg på hverdagen for de fleste av oss, og vi i styret har nå tatt stilling til hva det betyr for årets sommerleir. Vi har vurdert situasjonen som for usikker til å dra til Danmark, men: Vi planlegger for leir i år og er veldig glade for å kunne fortelle at den blir på Norefjell Ski & Spa på Bøseter. Det er bare å begynne å glede seg!

Norefjell Ski & Spa er et relativt nytt hotell og leilighetssenter (åpnet i 2009) med gode og moderne fasiliteter, stor kapasitet, og fine leiligheter.

Både barn og voksne har mye å se frem til. Hotellet har svømmebasseng som kan benyttes fritt, og det er en liten strand med volleyballbane ved tjernet som ligger ved hotellet. Det er en klatrevegg for dem uten høydeskrekk – og det er restaurant i tilfelle man skulle foretrekke å få maten servert. Som det fremgår av navnet på hotellet er det også en spa-avdeling med boblebad og mulighet for behandlinger. Ikke minst ligger hotellet i flott turterreng, med svært gode muligheter for å være ute og sammen – til fots eller på sykkel.

Leilighetene vi vil benytte er av typene:

  • Villa minisuite: Leilighet (35 kvm) for 3-4 personer, med to soverom og ett bad, kjøkken med spiseplass til 4 personer og stue med terrasse. Kr 2500. Les mer om leiligheten her
  • Villa suite: Leilighet (70 kvm) for 6-8 personer, med tre soverom, ett bad og ett separat toalett, kjøkken med spiseplass til 8 personer og stue med terrasse. Kr 4000. Les mer om leiligheten her

Disse leilighetene er altså egnet for at hver familie kan holde sin egen husholdning. Dette har vært viktig for oss i styret både av hensyn til pris, fleksibilitet og ikke minst av smittevernsmessige årsaker.

Bøseter ligger ca. 1,5 times kjøretur nord for Oslo, langs Rv 7. Det vil altså for de aller fleste være enklere å reise til Bøseter enn til Skallerup.

 

Vi vil legge opp til felles møtepunkter slik vi pleier på sommerleir, mest mulig i tråd med det programmet de fleste kjenner fra Skallerup. I tillegg vil det være mulighet for en rekke aktiviteter ved og i tilknytning til hotellet. For opplegg og muligheter rundt dette er vi i dialog med hotellet og kommer snarlig tilbake med detaljer.

Vurderingen vi har gjort om muligheten for å dra til Skallerup i år bygger på den betydelige usikkerheten som ligger i om vi i det hele tatt kan reise utenlands når sommeren kommer som følge av uvisshet om smittesituasjonen i Danmark og om det blir formelle restriksjoner eller anbefalinger som gjør det vanskelig å krysse grensen den ene eller andre veien. I tillegg vil vi for å reise til Skallerup måtte ta fergen, og med det sette oss i en posisjon hvor det kan være vanskelig å unngå nærkontakt med et stort antall mennesker.

Beslutninger om sommerleiren må fattes i disse dager, med den store uvissheten som råder om situasjonen både på kort sikt og så lang sikt som til sommeren. Styret har da kommet til at et opplegg på Bøseter gir størst sannsynlighet for at vi kan gjennomføre sommerleiren. Vi er i tillegg svært entusiastiske over stedet, som byr på fantastiske og etterlengtede muligheter for samvær og hygge for store, og ikke minst små, medlemmer i FBIN.

Vi beklager at det har vært litt frem og tilbake om datoer i år, men tidspunktet for denne sommerleiren er altså 2. juli – 9. juli 2021 (uke 27). Husk også å betale medlemskontingenten til FBIN for 2021.

Vi gleder oss til å se gamle og nye kjente igjen til sommeren!

OBS! Påmeldingen er stengt.