Rehabiliteringstur Tenerife 2024

Basseng, hotell Tenerife

For blødere (moderat eller alvorlig grad) over 45 år, med eller uten ektefelle/samboer.

FBIN startet i 2006 med den første rehabiliteringsturen til Tenerife. Turen er sosialt helsebringende. Man går turer, samles på terrassen til en prat, går på shopping og spiser middag sammen. Dette er helt frivillig og man bestemmer selv hvor sosial man vil være. Men du trenger ikke være redd for å føle deg alene.

Bassengtrening i utendørs basseng

Rehabiliteringsturen er fra 2. til 16. mars 2024. Vi bor i et leilighetshotell og gjør oppmerksom på at deltakerne må kunne gå i trapper og ellers være selvhjulpen. Hotellet ligger i fin gåavstand til Vintersol. Vintersol er et svensk rehabiliteringssted hvor vi har bassengtrening og mulighet for fysioterapi og egentrening i treningsrom. Bassengtreningen foregår i utendørs basseng med godt oppvarmet vann (30–32 grader) med instruktør. Området hotellet ligger i er godt tilrettelagt for bevegelseshemmede, det er fine veier å gå tur på.

Du kan reise alene eller sammen med ektefelle/samboer. FBIN dekker rundt halvparten av reisen og oppholdet for bløderen. Eventuelt reisefølge må betale alt selv. Prisen vil da være omkring kr 17 400. Dette inkluderer hotell to uker, fly, transport, baggasje og mat på fly.

Egenandelen for bassengtrening og fysioterapi betales også av FBIN, men vi må ha med oss rekvisisjon fra fastlegen.

Vi gleder oss til å se alle eldre blødere på Tenerife. Meld deg på nå!