Abonner

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli med våre 129 abonnenter.

Kursweekend og landsmøte

Erik Ståhl. Portrettbilde.

27.–28. oktober 2018 arrangeres kursweekend og landsmøte på Thon Hotel Arena på Lillestrøm. I tillegg til valg av nytt styre, vil det være inspirerende foredrag og mulighet for faglig påfyll.

Landsmøte og kursweekend er for alle foreningens medlemmer og det vil også i år bli avholdt på Thon Hotel Arena i Lillestrøm. Lokasjonen er primært valgt på grunn av tilgjengeligheten. Foreningen har mange medlemmer som kommer langveisfra, og Lillestrøm er lett tilgjengelig for de som kommer med fly fra Gardermoen. I tillegg er Thon Hotel Arena et nytt og moderne hotell som er fint tilrettelagt for de som har dårlige bein eller sitter i rullestol. 

Inspirasjon og faglig påfyll
Årets program er innholdsrikt og vil ha noe for alle og enhver. Vi har allerede fått bekreftet at Jørgen Skavlan, Norges mest kjente fastlege, vil komme. I tillegg vil dere få mulighet til å høre et inspirerende foredrag fra Erik Ståhl, som lever med en ekstremt sjelden blod- og immunfeilsykdom. Vi vil også få besøk av Louis Jacoby,  en kjent visesanger og kåsør, som skal opptre med et musikalsk innslag.

Heidi Glosli og Charlotte von der Lippe vil sørge for mer faglig påfyll. Naja Rasmussen fra Danmark, som sitter i styret til EHC, vil holde foredrag om det europeiske kvinneprosjektet. 

Valg av nytt styre
Sist, men ikke minst, så vil det bli avholdt generalforsamling, hvor valg av nye styremedlemmer vil være et av hovedpunktene. Blant annet er ny styreleder på valg i tillegg til fire styremedlemmer.

Vi ønsker alle medlemmer velkommen til en innholdsrik og spennende helg.

 

Fakta
Dato: 27.–28. oktober
Sted: Thon Hotel Arena, Lillestrøm
Pris: Kr 500 pr deltager
Påmeldingsfrist: 10. oktober 2018

 

Klikk her for å laste ned saksdokumenter til landsmøtet

Klikk her for å laste ned program

 

 

Det er stengt for kommentarer.