Abonner

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli med våre 129 abonnenter.

Invitasjon til Søskencamp

Søskencamp på FrambuFra 29. februar til 4. mars inviteres det til søskencamp på Frambu. Målgruppe for kurset er ungdom mellom 12 og 16 år som har søsken med en sjelden diagnose som får tilbud ved et kompetansesenter for sjeldne diagnoser.

På søskencamp ønsker Frambu å sette søsken til personer med sjeldne diagnoser i fokus og la dem få oppleve fellesskap og dele erfaringer med andre i samme situasjon. Det legges til rette for at deltakerne skal bli godt kjent med hverandre. I tillegg til daglige gruppesamtaler om det å ha søsken med spesielle behov, består programmet og av varierte aktiviteter og mye moro, både inne og ute.

Les mer om kurset og hvordan du melder deg på her.

Påmeldingsfrist er 1. januar 2016.

Det er stengt for kommentarer.