Abonner

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli med våre 129 abonnenter.

Bløderforum nedlagt

BløderforumBløderforum var et sosialt nettsamfunn for blødere og deres nærmeste hvor man kunne opptre anonymt. Bløderforum fikk aldri noen stor aktivitet, og etter at Fbin opprettet en lukket gruppe på Facebook, gikk aktiviteten ned til 0. Nå er den nedlagt og dataene slettet. Søk om medlemskap i FBIN medlemsgruppe på Facebook. Bare medlemmer i FBIN slipper inn. I tillegg finnes en Facebook gruppe for FBIN sommerleir og for voksne blødere som er opprettet av medlemmer. I tillegg har foreningen en offisiell Facebook side.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.