Abonner

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli med våre 129 abonnenter.

Benjamin kommer på NRK Super Julemorgen torsdag 27/12

Benjamin

Benjamin har hemofili A alvolig grad

I år kommer sesong 2 av serien «Sånn er jeg og sånn er det»  med ti nye episoder som skal vises på NRK Super Julemorgen. Dette året vil en av episodene portrettere ni år gamle Benjamin som er faktor VIII bløder, A, alvorlig grad. Vi følger Benjamin gjennom et helt år både på skolen og hjemme. Vi får se at Benjamin få profylaxe samt hva som skjer når han får en blødning. I tillegg viser programmet bl.a. Benjamin på årskontroll, på skøytebanen og på fotballbanen. Selv om programmet om Benjamin viser at han har en annen hverdag enn mange andre barn, er det ikke tvil om at dagens bløderbarn har en helt annen hverdag enn forrige generasjons bløderbarn.

Programmet med Benjamin blir sendt torsdag 27/12 kl 08.55 og i reprise kl 17.15 samme dag. For å se forrige sesong av «Sånn er jeg og sånn er det» kan du gå inn på www.nrksuper.no Her vil det også komme nærmere informasjon om sendetid for programmet Julemorgen.

Serien, som ble en stor suksess i fjor, er produsert av Bivrost film og har vunnet flere priser. For mer info: www.bivrostfilm.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.