Abonner

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli med våre 129 abonnenter.

Sommerleir 2011 Skallerup Klit i Danmark

Nok en gang har jeg den store glede av  å invitere til FBINs  SOMMERLEIR .

Sommerleir 2011 vil, tradisjonen tro, bli arrangert i uke 27. Avreise fra Larvik og Kristiansand med Color Line til Hirtshals i Danmark fredag 1. juli 2011, med hjemreise fredag 8.juli.

Turen går til Skallerup Klit!!! Påmelding nederst i artikkelen.

Color Line har endret litt på sine rutiner. Hvis dere vil for eksempel dra før eller reise hjem senere, så kan jeg hjelpe til med dette, MEN dere må da være forberedt på å måtte betale tillegg.

Jeg har reservert 38 hytter og håper på å få 15 standardhus A (sengeplass til 4) og 23 standardhus B (sengeplass til 6).

Hyttene ligger veldig fint til. Det vi har hatt problemer med tidligere, er at det kan være vanskelig å få samlet grupper, når vi er så mange. Til tross for dette, jeg skal gjøre hva jeg kan for å få oss så godt samlet som mulig. Vi krysser fingrene i år også.

Sommerleiren 2011 vil koste kr. 6 000,- pr familie.

Prisen inkluderer:

  • Tur /retur med ColorLine
  • 7 overnatting på Skallerup Klit
  • Tilgang til alle stedets fasiliteter
  • Sluttrengjøring

Det gjøres særlig oppmerksom på at det er en forutsetning for å kunne delta på sommerleiren at må man er medlem i foreningen og har betalt kontingenten for 2011. Du kan melde deg inn her.

Det gjøres videre oppmerksom på at det i § 3 i våre vedtekter står følgende: ”… Medlemskap skal kunne tegnes individuelt eller som familiemedlemskap. Et familiemedlemskap omfatter foruten hovedpersonen også ektefelle /samboer og barn under 18 år. …”

Det betyr altså at barn over 18 år selv må være medlem (ha individuelt medlemskap).

På grunn av økende interesse for sommerleiren de siste årene vil familier med bløderbarn bli prioritert. Andre medlemmer som melder sin interesse, blir eventuelt satt på liste for ledig hytte.

Ved de siste sommerleirene har vi vært så heldige at våre kjære sykepleiere Siri Grønhaug og Vigdis Falck har kunnet delta. Jeg håper inderlig at det lykkes FBIN å få til deltagelse av sykepleier(e) i 2011 også. Da vil det bli avholdt små kurs /samtalegrupper basert på frivillig deltagelse. Sykepleier vil være behjelpelig med å sette faktor og de er også åpne for å holde kurs hvis noen ønsker å lære å stikke selv. Det gjelder både for foreldre og blødere selv.

Lurer du /dere på om sommerleiren er noe for din familie??

FBINs sommerleir er en ypperlig mulighet til å bli kjent med andre familier som er i /har vært i samme situasjon som deg /dere. Vi har noe felles opplegg, men alt er frivillig. Dette er også en trygg ferie.  FBIN tilbyr en setting hvor man kan få nye kontakter, hvor man kan spørre og få svar på spørsmål som bare en annen bløder / bløderforeldre kan gi deg svar på. Her treffes blødere i alle aldre.

Det kan være godt for en liten bløder å se at han /hun ikke er så uvanlig som det virker i det daglige livet. At det faktisk er en del andre som har det akkurat likedan, og som også må stikkes og få sprøyte flere ganger i uken.

Tro ikke at det er noen fare for å bli lesset ned med sykdomsprat, og det er alltid noen å diskutere et problem med hvis det er ønskelig. Her finnes det erfaringer på de fleste områder som gjelder blødersykdommen.

Påmeldingsskjema finnes nedenfor og jeg gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende etter påmeldingsfristens utløp, 15. februar 2011. Selv om det er en stund til, vil jeg anbefale alle som har tenkt seg av gårde å sikre seg plasser snarest! Det har vært en utrolig pågang de siste årene, og det er ikke moro å få beskjed om at ”dessverre, det er fullt”.

Det er både tids- og kostnadsbesparende for FBIN om dere oppgir e-mail adresse som jeg kan bruke til å sende ut informasjon osv. Jeg ønsker også å få et mobilnummer som jeg kan bruke i Danmark.

Da benytter jeg anledningen til å ønske dere alle et riktig godt nytt år!

Turid Nymoen
Sommerleiransvarlig

Tilskudd for deltakelse på sommerleiren 2011

Feriefondet for blødere ble opprettet i 1992. I 2004 ble det slått sammen med Bløderfondet. Formålet med feriefondet var å kunne tilby blødere og bløderfamilier som har spesielle behov for det, tilskudd til deltakelse på sommerleir arrangert av FBIN. Dette formålet blir nå ivaretatt av Bløderfondet. Se Søknad midler sommerleir 2011 som må sendes i posten.

Påmelding sommerleir

Vi melder oss på sommerleir. Vi er medlemmer av foreningen og har betalt medlemsavgift.

Hovedkontakt
Navn (obligatorisk)
Fødselsår (obligatorisk)
E-post (obligatorisk)
Mobilnummer (obligatorisk)
Voksen
Navn
Fødselsår

Adresse (obligatorisk)

Barn
Navn Fødselsår
Navn Fødselsår
Navn Fødselsår
Navn Fødselsår
Navn Fødselsår

Bil
Biltype (personbil /minibuss /tilhenger etc.)
Registreringsnr

Vi ønsker å reise fra

Ønsker å leie sengetøy under oppholdet

Vi ønsker å bestille frokost- eller lunsjbuffet på
utreisehjemreise

Melding

Skriv CAPTCHA-koden (obligatorisk for å unngå SPAM)
captcha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.