Abonner

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli med våre 129 abonnenter.

Resultater av brukerundersøkelsen fbin.no

Vi har fått 15 besvarelser på brukerundersøkelsen om fbin.no og Bløderforum i perioden 22.12.2010 – 11.01.2011. To tredjedeler av de som svarte er bløder og en tredjedel foreldre til blødere.

Bløderforum har vært synlig for alle på Internett og vi har fått klare tilbakemeldinger om at brukere og diskusjoner bare skal være synlig for innloggede brukere. Det er nå gjennomført. På styremøtet 15. januar diskuterte vi om det bare skal være tilgjengelig for foreningens medlemmer, men det var enighet om at alle skal kunne registrere seg som bruker.

Av innhold på fbin.no, var det størst interesse for medlemstilbud og aktivitetet, forskning og fremtidige behandlingsmuligheter samt sosialrådgivning.

På styremøtet ble det nedsatt en redaksjonskomité for Blødernytt og fbin.no bestående av Anne Berner Gjertsen, Helene Døscher, S. Ulfsby og Ståle Hevrøy. Ståle har tatt på seg oppgaven som redaktør for Blødernytt etter  Anne som har hatt rollen i fem år og 20 nummer. Han jobber med grafisk design og reklame. Redaksjonskomiteen skal finne stoff og fordele mellom Blødernytt og fbin.no.

Les Resultater brukerundersøkelsen fbin 2011-01.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.