Abonner

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli med våre 129 abonnenter.

Å reise som bløder

Når man reiser i utlandet som bløder, tar man normalt med seg faktor konsentrat. Husk å få en attest fra Senter for sjeldne dialgnoer som viser at du trenger dette hvite pulveret og sprøytene. Men det kan hende du har behov for å besøke et behandlingssenter. Før i tiden ble det utgitt et hefte som het Passport som inneholdt en liste over behandlingssentre rundt i verden. Passport finnes nå på Internett på sidene til World Federation of Haemophilia. Her kan man søke på det landet og byen man reiser til og få opp behandlingssentrene i nærheten.

En kommentar til Å reise som bløder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.