Abonner

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli med våre 129 abonnenter.

Sosialt nettsamfunn Bløderforum opprettet

Bløderforum er et Facebook-liknende sosialt nettsamfunn for blødere og deres nærmeste hvor man kan treffe andre og diskutere problemstillinger vedrørende blødersykdommen og behandling, spørre andre og dele erfaringer med hverandre. Det finnes bl. a. grupper for foreldre, kvinner, ungdom og voksne, for hemofili og von Willebrandt. 

Du kan  koble til deg venner, opprette og delta i grupper, skrive aktiviteter på din profil eller en gruppe, skrive direktemeldinger til andre medlemmer og chatte. Akkurat som i facebook. I tillegg kan du også delta i diskusjonsfora.

Bløderforum er åpent for alle, det er bare å opprette en brukerkonto. Web-adressen er forum.fbin.no. Klikk på det røde feltet til høyre, så finner du det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.