Abonner

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli med våre 122 abonnenter.

Påmelding Rehabiliteringstur Tenerife 2019

tenerife

På grunn av at turer til Spania blir tidlig utsolgt er vi nødt til å legge inn bestilling for neste tur allerede i mai. Det betyr at påmeldingsfristen for rehabiliteringsturen i 2019 er allerede i mai. 

FBIN startet i 2006 med den første rehabiliteringsturen til Tenerife. Rehabiliteringsturen strekker seg over 2 uker og vi reiser fortsatt til Tenerife i februar/mars. Vi bor i et leilighetshotell og gjør oppmerksom på at deltakerne må kunne gå i trapper og ellers være selvhjulpen og kunne stelle for seg selv. Hotellet ligger i fin gåavstand til Vintersol. Vintersol er et svensk rehabiliteringssted hvor vi har bassengtrening og mulighet for fysioterapi og egentrening i treningsrom. Bassengtreningen foregår i utendørs basseng med godt oppvarmet vann (30–32 grader) med instruktør. Området hotellet ligger i er godt tilrettelagt for bevegelseshemmede, det er fine veier å gå tur på. Årets rehabiliteringstur er i uke 8 og 9.

Du kan reise alene eller sammen med ektefelle/samboer, FBIN dekker halvparten av reisen og oppholdet for bløderen (ev. reisefølge må betale alt selv). Egenandelen for bassengtrening og fysioterapi betales også av FBIN, men vi må ha med oss rekvisisjon fra fastlegen.

Turen er sosialt helsebringende. Man går turer, samles på terrassen til en prat, går på shopping og spiser middag sammen. Dette er helt frivillig og man bestemmer selv hvor sosial man vil være. Men du trenger ikke være redd for å føle deg alene.

Vi gleder oss til å se alle eldre blødere på Tenerife. Meld deg på nå!

INFO

For blødere (moderat eller alvorlig grad) over 45 år, med eller uten ektefelle/samboer.
Tid: Uke 8 og 9
Sted: Vintersol på Tenerife
Pris: Ca. kr 6 000,- for blødere. Ektefeller/samboere må dekke turen selv.

Påmeldingsfrist i mai. Nærmere påmeldingsfrist kommer.

Påmeldingsknapp

Det er stengt for kommentarer.