Abonner

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli med våre 121 abonnenter.

Unge-voksne helg i Stockholm

Bilde av Gamla Stan i Stockholm.

Helgen 9.–11. mars ønsker vi å samles i Stockholm for å lære om hvordan være rekobinante medisiner blir laget og for å være sosiale sammen. Arrangementet er for blødere (alle grader), men vi oppfordrer også bærere til å bli med.

Agenda

09.03 Vi bruker fredagen på å reise til Stockholm og tar en felles middag kl. 19. Reise må bestilles selv og blir refundert etter at deltagelsen er gjort fra foreningen.
10.03 På lørdag kommer en buss å henter oss på hotellet og kjører oss til en fabrikk der det lages rekobinant. Der får vi forklaring hvordan medisinen lages og omvisning i fabrikken. Vi får lunsj på fabrikken og tar dette sammen med ungdomsforeningen i Sverige. Resten av dagen har vi holdt av et rom så vi kan snakke sammen og høre mer om blødere i Sverige. Bussen tar oss tilbake i 16-tiden og vi tar en felles middag kl. 19 i Stockholm sentrum.
11.03 Felles sightseeng for de som ønsker etter frokost og så drar alle hjem til sitt etter lunsj.

 

Fakta:

Dato: 09.–11. mars 2018
Sted:  Stockholm

Pris: Kr 500
Påmeldingsfrist: 09.02.2018
Deltagerne må være over 18 år

Egenandel og reiseutgifter refunderes ikke dersom deltagelse ikke gjennomføres

Påmeldingsknapp

Det er stengt for kommentarer.