Abonner

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli med våre 120 abonnenter.

Føl deg bra-weekend 2017

Årets Føl deg bra weekend arrangeres 8.–10. september 2017 på Park Inn på Gardermoen. Det er en kurshelg for voksne blødere over 45 år med ektefelle/samboer. Det vil bli satt opp et interessant og variert program med relevante temaer for oss «voksne».

Med bedre behandling og økt tilgang til gode medisiner har vi nå den første generasjonen med blødere som blir gamle, med alt det medfører. Alderdommen kan, som kjent, by på noen plager, og vi har en sjelden diagnose i tillegg. FBIN ved Seniorgruppa jobber aktivt for å møte denne utfordringen og ønsker å skape et forum hvor vi voksne kan møtes, dele erfaringer og få et sosialt nettverk med likesinnede.

Denne kurshelgen er ett av FBINs arrangementer for denne aldersgruppen. Det er enda en stund til november så programmet er foreløpig ikke fastsatt. Det vi lover er et interessant program med relevante temaer. Vi oppfordrer til at dere kan bidra og komme med ønsker og tanker om det er noe dere ønsker vi skal ta opp. Nederst på påmeldingsskjemaet finner dere plass til å komme med ønsker eller kommentarer.

Kurset starter fredag ettermiddag kl. 17 hvor vi ønsker velkommen. Helgen avsluttes med lunsj på søndag. I år arrangeres kurset på Park Inn by Radisson Airport Gardermoen. Hotellet ligger i gangavstand fra Gardermoen.

Pris: Kr 500,- (Kr 1000,- for ektefelle/samboer)
Sted: Park Inn (www.parkinnhotell.no/airporthotel-oslo)


PÅMELDINGSFRIST:  5. august 2017
Påmeldingsknapp

Det er stengt for kommentarer.