Abonner

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli med våre 121 abonnenter.

Damenes helg 2017

Verket Yoga-undervisningDamens helg blir arrangert for å gi et tilbud til de av våre medlemmer som ofte kommer litt i skyggen av de «vanlige» hemofilibløderne. Med denne helgen ønsker vi å sette fokus på de kvinnelige bløderne og de som er bærere av de ulike blødersykdommene.

Vi ønsker å tilby interessante og lærerike foredrag, men også et møtested for likesinnede. De tidligere årene har vi vært en gruppe med ganske stor aldersforskjell, noe som kun har vært positivt, da de med litt flere års erfaring kan komme med mange gode råd til de som er litt yngre.

Vi har igjen valgt Thon Hotel Arena som ligger sentralt på Lillestrøm med kort gangavstand til togstasjonen og sentralt i forhold til Oslo Lufthavn Gardermoen. Vi håper med det at de som må dra langt får en enklere reise. Klikk her for mer informasjon om hotellet

Kurset starter kl. 17 på fredag ettermiddag og avsluttes med lunsj på søndag. Det er naturligvis frivillig om dere vil spise lunsj på søndag (kl. 13.00) før dere drar hjem igjen.

Høydepunkter i løpet av helgen

• Gynekolog Åsle-Marit Ullern er spesialist i gynekologi vil holde et foredrag om kvinner i overgangsalderen.
• Verket Yoga fra Bærums verk kommer til Thon Arena og hvor vi skal bli undervist i Yoga som kan praktiseres av alle, uansett alder og fysisk form. (www.verketyoga.no)
• Felles aktiviteter (ta med badetøy)
• Sosialt samvær
• Tre retters middag på fredag og lørdag

Vi håper mange vil melde seg på!

 

FAKTA

Dato: 21.–23.04 2017
Sted: Thon Hotel Arena
Pris: Kr 1500 (kr 700 for studenter)
Påmeldingsfrist: 28.03.2017
Deltagerne må være over 18 år (eller i følge med voksen)

Påmeldingsknapp

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.