Abonner

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli med våre 120 abonnenter.

Sommerleir 2017

sommerleir

Foreningens faste sommerleir på Skallerup i Danmark er en ferie for familier med bløderbarn satt i trygge rammer. Møt andre blødere, familier og pårørende i samme situasjon. Delta i uformelle samtalegrupper hvor man kan diskutere og få svar på spørsmål som kun andre blødere eller bløderforeldre kan svare på. Eller ta nytte av de mange aktivitetstilbudene som tilbys på feriesenteret.

Vanligvis stiller Senteret for sjeldne diagnoser med sykepleier på sommerleiren. Sykepleier vil være behjelpelig med å sette profylakse ved behov. Det er også mulighet for å delta på kurs, dersom foreldre eller blødere ønsker å lære å stikke selv.

Sommerleiren er foreningens mest populære arrangement. Dersom du og din familie ønsker en bekymringsløs ferie sammen med likesinnede, ønsker vi dere hjertelig velkommen.

 

 

 

FAKTA

Dato: 30. juni–7. juli 2017
Sted: Skallerup Feriesenter i Danmark (Les mer om Skallerup her)
Pris: kr 6000,- pr. familie  (Dersom man ønsker å ha med seg andre i tillegg til kjernefamilien, vil det koste kr 1000 pr person.)

 

Påmeldingsknapp

Påmeldingsfrist 10. februar

 

BETINGELSER OG FORBEHOLD

• Man må være medlem i foreningen og ha betalt kontingenten for 2016 for å delta på sommerleiren.
• Personer over 18 år må selv være medlem i foreningen og faller ikke under familiemedlemskap.
• Sommerleiren er forbeholdt familier som har barn med blødersykdom. Det vil ikke lenger være mulighet for å ta med vennefamilier som ikke selv har barn med blødersykdom.


 

 

Det er stengt for kommentarer.